Dezamăgit… nu noi ne decidem viitorul, interese duse la extrem

Cu stupoare am observat astăzi că se gasesc zeci de buletine făcute pe unele locuinţe din comuna Sînandrei.
Am cerut şi am primit de la Primăria Sînandrei „LISTA ELECTORALĂ PERMANENTĂ”, mirarea mi-a fost observând că in unele locuinţe din comuna Sînandrei se găsesc zeci de persoane cu (doar) domiciliu (chiar si peste 30 persoane/locuintă), acest lucru ne fură speranţa că alegerile locale se vor desfăşura in condiţile legale, iar PRIMARUL si CONSILIERI LOCALI vor fi aleşi de către cetăţeni care locuiesc si trăiesc in comuna Sînandrei.
Aceste persoane care au doar domiciliu in comuna vor ieşi cu siguranţă la vot, nu cunosc problemele cu care ne confruntam zilnic si nu au nici dorinta ca nouă cetăţeni care locuim si trăim in comuna Sînandrei să ne fie mai bine.

Voi citi cu atenţie „LISTA ELECTORALĂ PERMANENTĂ” apoi o voi face publică menţionând locuinţele in care se găsesc peste 10 persoane cu domiciliu. Am să iau atitudine si voi inainta in toate demersurile legale să impiedic aceşti oameni făra scrupule să işi atinga INTERESELE PERSONALE

In următoarele zile voi impărti in toata COMUNA Sînandrei pliante cu detali despre aceste persoane si despre cine vrea să ne insele făcândule domicilie pentru aşi atinge INTERESUL PERSONAL.

  • Vivsenco Vasile
  • Presedinte Partidul Verde  Sînandrei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s