Demisie din PC pe motiv USL!

     Îmi anunţ demisia din Partidul Conservator începând de astăzi, 4. aprilie – 2012. Imi motivez decizia prin faptul că nu sunt de acord cu participarea pe liste comune împreună cu USL (Uniunea Social Liberală) la alegerile locale. Modul de promovare pe listele de candidaţi pentru Consiliul Local facut de USL nu este altul decât acela de a alege aceleaşi persoane care au mai avut mandate de consilieri şi care în mandatele avute ( sunt şi excepţii ) şi-au demonstrat incompetenţa şi lipsa de interes pentru cetaţenii comunei.

    Cu aceiaşi problemă ne confruntăm şi in „tabăra” PDL-istă, dupa cum spune şi imnul PDL-ist „vântu’ bate apa trece pietrele ramân”, aşa trece timpul, trec promisiunile şi rămân aceleaşi persoane pe aceleaşi posturi de consilieri. Avem nevoie de o nouă clasă politică,o nouă generaţie, cărora să le acordam şansa de a scăpa ţara de generaţii de sacrificiu şi care să-şi decidă singure viitorul. Sunt îndreptăţit să-mi doresc schimbarea clasei politice locale, de ani de zile avem aproape aceiaşi consilieri locali plafonaţi şi fără rezultate benefice comunei.

    Doresc să vă asigur că principalul meu obiectiv este acela de a promova persoane active dornice de schimbare, cu simţ de raspundere, care să lucreze şi să se gândească la proiecte utile comunei Sînandrei. Voi colabora cu toate partidele sau persoanele care au o viziune şi o dorinţă benefică comunei Sînandrei

Rămân cu aceiaşi ambiţie, de a-mi duce la capat proiectele propuse pentru dezvoltarea comunei.

Vivsenco Vasile
Candidat la alegerile locale!

Un gând despre „Demisie din PC pe motiv USL!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s