Incompetenţă crasă la Primaria Sînandrei

Despre incompetenta unor personaje ce sunt puse in functii pe criterii politice sau nepotism am scris. Dar atunci cand aceasta incompetenta afecteaza locuitorii comunei Sînandrei, devine deranjant.
Dascalu Iulian, este angajat al Primariei Sînandrei, ca referent de specialitate la Serviciul Public de Asistenta Sociala. Acest referent de specialitate, este fiul lui Dascalu Mircea, angajat al Primariei Sanandrei, avand functia de consilier personal al primarului Ioan Dorel Demea. Nu stim care sunt criteriile pentru care acest referent de specialitate a fost angajat, dar stim ca incompetenta de care da dovada de aceasta data, lasat oameni nevinovati fara venitul minim garantat.

SURSA: Ziar Adevarul
Inspectorii de muncă au lăsat oameni nevinovaţi fără venitul minim garantat. În comuna timişeană Sînandrei, toţi cei 16 localnici care beneficiau de sume până în 250 de lei vor rămâne fără bani
Inspectorii instituţiei au mers la primărie, au verificat dosarele, au sesizat că lipseşte o hârtie şi le-au anulat. Păgubiţii susţin că ei nu au nicio vină, ba mai mult, până ca reporterii Adevărul de seară Timişoara să ajungă la uşa lor, habar nu aveau că au rămas fără bani. Asistentul social al primăriei, Iulian Dascălu, responsabil cu întocmirea dosarelor şi anchetelor sociale, nu a fost de găsit, deoarece se află în concediu medical.

Nepotism si incompetenta la Primaria Sînandrei.
Incompetenta, promovata in posturi cheie a administratiei locale.
Acesta este doar un caz de care presa si noi locuitorii comunei am aflat, dar cu siguranta ele sunt mai multe, deoarece si cazurile de nepotism din administratia locala, sunt mai multe.
Cerem autoritatilor locale sa ia masuri pentru prevenirea unor astfel de cazuri de incompetent profesionala, iar in acest caz, sa se resolve problema celor 16 localnici, in cel mai scurt timp sa-si primeasca bani de care au atata nevoie.

Speram si ne dorim, ca aceste personae angajate in functii publice la Primarie Sînandrei, sa nu mai dea dovada de incompetenta, nestiinta sau indolenta, deoarece greselile lor ne afecteaza in mod direct.

Legea nr. 188/1999 privind Statutul functionarilor publici
(publicata in Monitorul Oficial nr. 600 din 8 decembrie 1999)
CAP. 8
Sanctiunile disciplinare si raspunderea functionarilor publici
ART. 69
Incalcarea de catre functionarii publici, cu vinovatie, a indatoririlor de serviciu atrage raspunderea disciplinara, contraventionala, civila sau penala, dupa caz.

VIVSENCO VASILE
Presedinte Tinerii Conservatori – Sînandrei

Reclame

4 gânduri despre „Incompetenţă crasă la Primaria Sînandrei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s