Primaria, total dezinteresata de terenurile pentru tineri

Primaria, total dezinteresata de terenurile pentru tineri, de fapt cred ca gresesc daca ma exprim asa, primaria este interesata de aceste terenuri, dar nu in favoarea tinerilor din comuna noastra, care de altfel, asteapta de ani buni sa primeasca un teren pe care sa-si construiasca o casa. Poate ca unii dintre acesti tineri care au depus o cerere pentru un astfel de teren, acum sunt prea batrani pentru a mai beneficia de Legea 15/2003, tinerii de peste 35 de ani isi vad spulberata ultima sansa de a avea locuinta.


La sapte ani de la adoptare, Legea 15/2003 privind sprijinul acordat tinerilor pentru construirea unei locuinte proprietate personala se dovedeste o mare pacaleala. Inca una livrata de autoritatile locale drept momeala electorala pentru un nou mandat.
Actul normativ prevede ca persoanele cu varste cuprinse intre 18 si 35 de ani pot primi cu titlu gratuit pamant in suprafata de 250 pana la 500 mp, pe care sa-si construiasca o casa.
In ultima vreme am tot auzit de la ,,alesi”: “Avem pamantul pentru tineri, ne mai trebuie planul de urbanism”, asa o tin de ani buni.
O parte dintre aceste terenuri s-au vandut, o alta parte, exista, doar ca sunt interese personalepentru ele.
Teren pentru tineri Domnule Primar
Cum se duc terenurile promise in alegeri:

Dj Project

Dj Project au fost platiti in natura. Pentru un concert de 40 de minute in comuna Sînandrei din Timis, membrii formatiei DJ Project au primit trei parcele de pamant, dupa ce au refuzat onorariul obisnuit, de 1.500 de euro, pentru ca o cunosteau pe una dintre organizatoare. Cele trei parcele situate intr-o localitate vecina, Covaci, au insa o valoare mult mai ridicata, fiind estimate la circa 70.000 de euro.
SURSA: http://gerhaldernst.wordpress.com

Vineri, 26 octombrie şi sâmbătă, 27 octombrie 2007, mai exact cu aproximativ cinci luni inainte de alegerile locale din 2008.
Daca mai luam in calcul ca printre invitati de onoare se regasesc nume inportante din Romania ( ca ex. Nicu Novac, DJ Project ), ne punem o intrebare, la ce valoare a ajuns campania electorala, care a fost sustinuta din bani sau bunuri publice?
Probabil ca la viitoarele alegeri sumele vor creste, acum ca tot este de unde, dar nu neaparat din buzunarele lor, sunt bani publici si se pare ca se face dezmat pe bani nostri.

2 gânduri despre „Primaria, total dezinteresata de terenurile pentru tineri

  1. TERENURI PT TINERI ZICI! CA SA CE , SA IL VINDA CUM SA MAI FACUT PINA ACUM. SI DIN CITE IMI AMINTESC EU NICI VECHEA CONDUCERE NU A DAT TERENURI, EI SI LE-AU IMPARTIT INTRE EI CITE 2 SAU 3 DEPINDE DE FUNCTIA CE A AVUTO INTREABA-L PE SEPI CITE CASE SI-A FACUT LA CARANI PE CELE 4 PARCELE CE LE-A AVUT ! PE EI DE CE NU II STRINGETI DE GRUMAZ

    • DACA CEI DIN VECHEA CONDUCERE NU AU DAT TERENURI SA NU MAI DEA NIMENI,DAR MACAR SA NU NE MAI MINTA CAND SANT ALEGERI. CA ASTA E PE PRIMUL PLAN (TERENURI PT TINERI ) DAR DE FAPT SE LASA DE DORIT. TOTI CANDIDATII LA FUNCTIA DE PRIMAR SE LAUDA CA VOR SA FACA PENTRU COMUNA MAI MULT DECAT CEL CARE ESTE LA PUTERE DAR ASTEA SANT MINCIUNI DE CAMPANIE ELECTORALA .APROPO LUATI EXEMPLU DE LA ACEL TANAR PRIMAR DIN DUDESTII NOI CARE CHIAR ISI MERITA FUNCTIA CARE O ARE. PACAT CA O COMUNA ASA MARE CA SANANDREIUL ESTE DIN CE IN CE MAI MICA

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s