Punct de Vedere legat de comentariul doamnei ing. dipl. Reka Katalin DEMEA

Comentariu:
“Am fost suprinsa cat de prost informati sunteti!
Daca va intereseaza si vreti cu adevarat sa stiti care e realitatea va invitam la sediul primariei Sinandrei, comp achizitii publice pt a va oferii informatii corecte si exacte, mai ales ca aceste inf sunt „PUBLICE”!!!
UNA ESTE PROGRAMUL ANUAL AL ACHIZITIILOR PUBLICE SI ALTA ESTE REALIZAREA PUNCTELOR STIPULATE IN PROGRAM.
acest prog se face la sf anului pt anul VIITOR bugetar, ESTE O PROGNOZA!!!
Dar datorita faptului, ca dvs nu veniti sa va platiti taxele si imp locale, primaria nu isi poate realiza toate investitiile prognozate!”

Cu deosebita consideratie,
referent de specialitate
ing. dipl. Reka Katalin DEMEA

Va multumesc pentru comentariu si raman placut surprins ca ati avut amabilitatea de a vizita site-ul Tinerilor Conservatori din comuna Sînandrei.

Referitor la pagina „Actualitate” pe care dumneavoastra ati comentat-o, am atasat la acel articol link-ul direct de unde se poate descarca documentul oficial al Primariei Sanandrei.
Dupa cum se vede si din titlul documentului: „PROGRAMUL ANUAL AL ACHIZIŢIILOR PUBLICE 2008”, nu reise ca ar fi vorba despre o “prognoza” sau ceva care sa ne arate ca sunt doar planuri pentru viitor. Daca dumneavoastra doriti sa ne informati corect si aveti alte informati diferite fata de acestea pe care le gasim in documentul: „PROGRAMUL ANUAL AL ACHIZIŢIILOR PUBLICE 2008”, doresc sa le pubilcati pe site-ul Primariei Sînandrei, unde de altfel ar fi trebuit sa se gaseasca aceste informati de care intr-un mod direct suntem legati si interesati, toti locuitorii din comuna Sînandrei.
Daca nu exita posibilitatea ca site-ul Primariei sa fie actualizat permanent poate ca dumneavoastra sunteti amabila sa ne oferiti informatiile legate de activitatea Primariei, iar noi, prin intermediul acestui site si a altor mijloace, ne angajam sa le punem la dispozitia cetatenilor din comuna nostra.

“LEGEA numarul 544 din 12 octombrie 2001 privind liberul acces la informatiile de interes public”, ne arata ca avem dreptul sa solicitam si sa primim aceste informatii.

Noi nu incercam sa atacam pe nimeni prin ceea ce facem, ci dorim ca prin implicarea noastra, a tinerilor, si a tututror care iubesc comuna Sanandrei, sa schimbam ceva pentru viitorul comunei noastre, si indiferent daca acest document ne-ar arata ca este vorba doar de o “prognoza” cum de altfel spuneti dumneavoastra, sau nu, nu vad unde ar fi problema ca am publicat acest document, atata timp cat el este un inscris oficial al Primariei Sînandrei. De altfel, cu totii suntem interesati de aceste achizitii “propuse” sau realizate atata timp cat ele sunt facute din bani publici.
Doresc sa subliniez punctul 4 (Platou festivitati in localitatea Sinandrei) din aceasta “prognoza” pe care eu o vad ca „PROGRAMUL ANUAL AL ACHIZIŢIILOR PUBLICE” pe 2008, unde avem o valoare de 159.000 euro pentru „Lucrari de amenajare a terenului” iar intr-un articol din ziarul „Agenda” se vorbeste de o suma de 500.000 euro pentru acest platou.
„Obiectivul este acoperit, a fost inaugurat recent și a costat 500 000 euro”, ne-a declarat primarul comunei Sînandrei, dl Dorel Demea.
SURSA: Ziarul Agenda

Stimata Doamna ing. dipl. Reka Katalin DEMEA va spun cu toata sinceritatea, ca eu personal sunt interest de aceste achizitii si de alte cheltuieli pe care Primaria Sînandrei le-a achitat sau le achita din bani publici. De asemenea cred ca nu sunt singurul interesat si va rog daca si dumneavoastra doriti sa ne informati corect referitor la aceste cheltuieli, sa publicati pe site-ul Primariei documnte asemanatoare cu acestea, din care, noi cetatenii comunei Sînandrei sa vedem ceea ce s-a facut sau se face in continuare pentru comuna noastra..
Doresc sa inchei prin a sublinia ca nu dorim sa atacam pe cineva personal, ci avem doar curiozitatea si dorinta de a afla aceste lucruri.
– 500.000 euro este valoarea reala si finala a constructiei in intregime a platoului festiv din comuna Sînandrei?
– Cat sa cheltuit cu echipa de fotbal “Viitorul Sînandrei”, care activa in Liga a 3-a si era formata cel putin 70% din fotbalisti care nu aveau nici o legatura cu comuna noastra.

Va multumesc inca o data pentru comentariul si interesul dumneavoastra de a informa corect locuitorii din Sînandrei si astepam sugestii, pareri si informatii din partea dumneavoastra, ori de cate ori considerati ca este necesar.

VIVSENCO VASILE
Presedinte Tinerii Conservatori – Sînandrei

Mail: vivs_enco@yahoo.com

Reclame

Un gând despre „Punct de Vedere legat de comentariul doamnei ing. dipl. Reka Katalin DEMEA

  1. „Dar datorita faptului, ca dvs nu veniti sa va platiti taxele si imp locale, primaria nu isi poate realiza toate investitiile prognozate!”

    -ce usor este sa cautam vinovati pt nerealizarile noastre-

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s