Stop abuzurilor!

Prtidele de opozitie care au castigat mandate in Consiliul Local Sinandrei au in acest moment majoritatea si, de aceasta data au ajuns la un numitor comun, stoparea abuzurilor facute de catre primarul Ioan Dorel Demea si aliatii sai.

Partidele de Opozitie au pus la punct un protocol, incheiat de comun acord.

____________________________________________________________________

Protocol

Constatandtendinteledictatoriale si derapajele in administrarea Primariei comunei Sînandrei, de care daudovadaprimarulDemea loan Dorel si consilieriilocali PD-L;

Luand act de izolareatotala, din punct de vederea dministrativ si financiar, in care este mentinuta Primaria comunei Sînandrei, de la venirea la putere a primaruluiDemea loan Dorel si consilierilor locali PD-L;

Observandincapacitatea silipsa de interes a reprezentantilor PD-L in PrimariaSinandrei si in Consiliului Local al comunei Sînandrei, de a promovaintereselecomunitatii locale;

Confruntandu-nezi de zi cu o rea vointa din parteaalesilorlocali PD-L in punerea in practica a prioritatilor locale ;

PSD filiala Sinandrei, PNL filiala  Sinandrei, PC filiala Sinandreisi PRR filiala Sinandrei convin asupra urmatoarelor principii de colaborare:

 • a. Coordonareaactiunilorcelorpatrupartide la nivelulConsiliului Local Sinandrei, pentrusustinereaproiectelorproprii in administratialocala.
 • b. Promovarea si aparareaintereselorcomunitatii locale, prindemersuricomune la nivelulConsiliului Local Sinandrei.
 • c. Acordareauneiprioritatisporitedemersurilorpentruasigurareacofinantarilor necesareimplementariiproiectelor locale cu finantareeuropeana, pentru a compensalipsafondurilorguvernamentalepentrucomunaSinandrei.
 • d. Organizarea de demersuricomunepentrustopareaabuzurilorreprezentantilor PD-L in Primarie si Consiliul Local Sinandrei.

Pentrurealizarea cu eficienta a acestor objective, celepatrupartidestabilescurmatoarelemodalitati de actiune:

 1. Reprezentantii in Consiliul Local Sinandrei ai celorpatrupartide se vor intalni cel putin o data pe luna si ori de cateori va f inecesar, pentru a analiza si discuta un plan de actiunecomun, care sa poata fi dus la indeplmire in urmatoareasedinta a Consihului Local.
 2. Conducerile locale ale filialelorcomunale, ale celorpatrupartide se vor intalni eel putin o data pe luna, impreuna cu alesilocali ai organizatiilorcelorpatrupartide (viceprimar, consilierilocali), pentru a discuta si a sustine, prinactiunicomune, proiecteprioritare in comuna.
 3. Inaintea fiecarei sedinte a consiliilor locale, va avea loc o intalnire consultative intrereprezentantiicelorpatrupartide in Consiliul Local, pentru a sprijiniconceperea, demarareaoriexecutia proiectelor de interes local.

Valabilitateaacestui protocol este de la data semnariiacestuiapana la expirareamandatului de consilier, pana la urmatoarelealegeri locale.

Sinandrei 23.09.2010

____________________________________________________________________

Download – Protocol Opozitie 23.09.2010

Opozitia. Cei opt consilieri locali, care formeaza opozitia, sunt deacord ca trebuie stopate abuzurile care afecteaza o intreaga comunitate si aduc foloase necuvenite unor persoane agreeate de actuala conducere.

 • Vivsenco Vasile
 • Presedinte TC-Sinandrei

2 gânduri despre „Stop abuzurilor!

 1. Ba fratilor, va faceti de ras. Atat in Sianandrei cat si in Carani si Covaci, in mandatul lui Dorel Demea s-au facut mai multe decat in toate mandatele „liberalului” Gheorghe Duma zis si Gogu, un individ care a trecut prin toate partidele, de la PMR’ul lui Dej, trecand prin PCR’ul lui Ceausescu, FSN’ul lui Iliescu, PSD’ul lui Nastase, Partidul Republican al lui Lorin Fortuna si iata, de ce nu!, in PNL’ul lui Crin si Robu. Sinteti penibili. Cu astia vreti sa defilati? Cu dinozauri gen Gogu Duma? Va-vai-vai! Excelent. Va asteptam si in 2012. 🙂

  • FOARTE BINE ZIS CA IN POZA ASTA VAD O ADUNATURA DE COMUNISTI (CU MICI EXCEPTI) CARE DE LA REVOLUTIE AU FOST LA CONDUCEREA COMUNEI SI SA VAZUT REALIZARILE LOR PT COMUNITATE 0 , PT EI 100%.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s