Vivsenco Vasile a fost ales in functia de prim-vicepresedinte al organizatiei judetene a Tinerilor Conservatori Timis

Vivsenco Vasile a fost ales in conducerea TINERILOR CONSERVATORI TIMIS, in cadrul CONFERINTEI JUDETEANA DE ALEGERI, care a avut loc pe data de 17 Iulie 2010.

Vivsenco a fost de altfel singurul candidat la functia de prim-vicepresedinte al organizatiei  judetene a Tinerilor Conservatori Timis,  a fost votat de 70 din cei 71 de delegati care  si-au  exercitat dreptul la vot. S-a inregistrat 1 vot „impotriva”.

Componenta Biroului Executiv Judetean Al Tinerilor Conservatori Timis este incepand cu 17 Iulie 2010, urmatoarea:

Presedinte:
– MATIAS CRISTIAN GIORGIAN – Timisoara

Prim-vicepresedinte
– VIVSENCO VASILE – Sanandrei

Vicepresedinte
– UJHELYI TIBERIU – Lugoj
– LINGURAR CALIN – Giarmata
– GONGZALA IANKO – Cheveresu Mare
– TRAISTA FLORIN – Timisoara
– MICSA DANA – Timisoara

Secretar General
– CUCSA MARIAN – Timisoara

Secretar Executiv
– SARAC FLORIN – Sacalaz
– TOMESCU DANUT – Curtea

Membrii
– BULFAN LAVINIA – Jimbolia
– BISTRAN DAN – Lovrin
– CLAUDIU BAIER – Cenei
– DRAGHIA AMALIA – Timisoara
– MIRON DANIEL FLORIN – Deta


Tot in cadrul CONFERINTEI JUDETEANA DE ALEGERI s-a mai luat in discutie constituirea de noi organizatii la nivelul comunelor si atragerea de noi membri.

Vivsenco a spus:

“Sunt foarte fericit si onorat pentru aceasta functie, inseamna ca munca mea a fost apreciata. Ii multumesc doamnei Maria Grapini si Tinerilor Conservatori Timis pentru ca m-au propus pentru aceasta functie de prim-vicepresedinte, dar tin sa mulţumesc, in mod special, Tinerilor Conservatori Sanandrei pentru ca m-au sprijinit neconditionat, sprijin fara de care nu as fi putut ajunge aici.

TC-Timis trebuie sa-si doreasca si sa munceasca mai mult, in felul acesta Tinerii Conservatori vor avea un cuvant de spus la  alegerile locale din 2012.”

.

Bernat Roxana – in cadrul CONFERINTA JUDETEANA DE ALEGERI – TINERII CONSERVATORI TIMIS a reprezentat organizatia TC-Sanandrei in functia de prededinte al Comisiei de validare si numarare a voturilor.

.

.

.

.

TC-Timis – Sambata, 17 Iulie 2010, in Sala de conferinte a Hotelului 2000 din Timisoara, sub conducerea Presedintelui Tinerilor Conservatori, Daniela Coman si sub stricta supraveghere a doamnei Maria Grapini, Vicepresedinte P.C. si Presedinte P.C. Timis a avut loc Conferinta Judeteana de Alegeri a Tinerilor Conservatori Timis. Astfel, dupa doi ani de reconstructie si reorganizare, aveam o conducere statutara la nivelul organizatiei judetene de tineret.

2 gânduri despre „Vivsenco Vasile a fost ales in functia de prim-vicepresedinte al organizatiei judetene a Tinerilor Conservatori Timis

  1. „…sub stricta supraveghere a doamnei Maria Grapini…” – dementule, vezi ca se intelege de aici faptul ca Grapini te-a pus prim vice. Atentie la exprimare, taximetristule!

  2. (carlo- sau cum te-o chema- ca te ascunzi dupa un nume fals) Daca te crezi mai inteligient, ai putea sa vorbesti putin mai frumos si nu inteleg care ti-a fost tie necazul fata de alegerea facuta….te-a deranjat intr-un fel anume?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s